چرا لاکژل از لبه ازاد ناخن جدا می شود ؟

چرا لاکژل از لبه ازاد ناخن جدا می شود ؟

از سوالاتی که اکثر ناخنکاران مبتدی دارند این است که چرا با اینکه همه نکات را رعایت می کنم . و زمان زدن لاکژل سر ناخن می بندم باز هم لاکژل از لبه ازاد ناخن جدا می شود . نازناخن این مطلب را اختصاص داده برای شما عزیزانی که با این مشکل روبرو هستید . با ادامه مطلب ما را همراهی کنید .

دلایل اصلی جدا شدن لاکژل :

Why does lacquer separate from the free edge of the nail?

بیشتر بخوانید : نحوه استفاده از چسب و ژل فویل را ببینید 

دلیل اول :

زمانی که چربی صدف ناخن را می گیریم باید قسمت لبه ازاد ناخن بدرستی چربی ان گرفته شده باشد . با استفاده از کلینزر و پد زیر ناخن را از هر گونه الودگی و چربی پاک کنید و اطمینان حاصل کنید که هیچ چربی باقی نماند باشد . زیرا به مرور با رشد ناخن این چربی ها روی صدف ناخن می اید و باعث می شود که لایه ای که روی ناخن اجرا شده از روی بستر اصلی ناخن جدا بشه .

دلیل دوم :

اجرای لایه های زخیم لاکژل روی صرف ناخن , مخصوصا لاکژل هایی که دارای پیگمنت بالایی هستند. مانند ( قرمز مشکی زرد و …) این نوع لاکژل ها باید با لایه های بسیار نازکی روی ناخن اجرا شوند . حتی اگر مجبور بشیم که سه لایه رو ی ناخن بزنیم . البته بستگی به نوع و کیفیت لاکژل ها دارد . سعی کنید از لاکژل هایی که کاور رنگ بالایی دارند استفاده کنید تا نهایت با دو مرتبه زدن پوشش خوبی داشته باشند .

نکته مهم : در مورد لاکژل های تیره و پر پیگمنت توجه داشته باشید که زمانی که توی دستگاه می گذارید نور به راحتی از انها رد نمیشه و فقط سطح کار شما خشک میشه و توان خشک کردن عمق کار را داره به خاطر همین لاکژل ورقه ای بلند میشه و یا زمانی که فشار می دیم حالت نرمی داره . به همین دلیل تاکید می کنم که حتما لاکژل ها را بسیار نازک بزنید .

دلیل سوم :

انتخاب صحیح رابر بیس , سعی کنید از رابر بیسی استفاده کنید که قابل انعطاف باشد . زمانی که از رابر بیس های هارد استفاده می کنید به دلیل رشد ناخن ها بهتر است از رابر بیسی استفاده شود که بتواند با شرایط رشد ناخن سازگار و انعطاف پذیر باشد . از رابر بیس هایی استفاده کنید که صاف و منعطف باشد و بتواند در مقابل ضربه خیلی مقاوم باشد .

دلیل چهارم :

سوهان کشی بیش از اندازه و ایجاد پراپیل حالا چه سطحی و چه عمقی باعث ازبین رفتن کراتین و باعث از بین رفتن لایه های زیادی از سطح ناخن می شود . این اتفاق باعث می شود که چربی ناخن بالا زده و باعث خراب شدن لاکژل و ورقه ای کنده شدن ان از روی سطح ناخن بشود . پس در سوهان کشی بسیار دقت کنید که هیچ اسیبی به ناخنها وارد نشه و در حدی سوهان کشی کنید که فقط یک لایه الودگی از روی سطح ناخن برداشته شود . ( توضیحات کامل در مورد پراپیل ناخن)

دلیل پنجم :

استفاده از دستگاه های ال ای دی یا یووی , از دستگاهی استفاده کنید که یووی ال ای دی باشد . به این دلیل که یک سری از ژل ها در ال ای دی خشک می شوند و یک سری از ژل ها در یووی .

دلیل ششم :

سلامت دستگاه , سعی کنید دستگاه خود را هر از چند ماه یک بار چک کنید که اگر لامپی سوخته باشه یا ضعیف شده باشد اگر قابل تعویض است تعویض کنید در غیر این صورت باید از یک دستگاه دیگر استفاده کنید .

دلیل هفتم :

اگر از دستگاه سنسور دار استفاده می کنید دقت کنید که مشتری دستش را بدرستی درون دستگاه گذاشته باشد . و نور به همه جای لاکژل بتابد .

کلام اخر :

همیشه از متریال با کیفیت استفاده کنید . از کیفیت کار خود کم نکنید و سعی کنید برای کارتون هزینه کنید تا مشتری های بیشتری به خود جذب کنید .

اینستاگرام ما را دنبال کنید!

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *