پراپیل :
وقتی روی یک قسمت یا سطح ناخن را بیش از حد بتراشیم و خراش دهیم . که باعث ایجاد حفره های افقی شکل روی سطح ناخن شود این پدیده را پراپیل می نامیم .
بیشتر بخوانید : برای خرید کرم و محلول رشد و استحکام بخش ناخن اینجا کلیک کنید .
پراپیل چگونه به وجود می اید ؟
- سر سوهان نا مناسب (خرید سر سوهان )
- کنترل نکردن فشار دست
- زاویه اشتباه دست روی ناخن
این سه عوامل باعث به وجود امدن اختلاف سطح می شوند .ایجاد بریدگی , عمق و برش روی سطح ناخن می تواند باعث به وجود امدن فضای مناسب برای رشد قارچ باشد .
زمانی مواد گذاری انجام می دهید موادی که روی ناخن قرار می دهیم به سمت اون برش حرکت می کند و زمانی که مواد شیمیایی کار ما وارد اون برش شود می تواند باعث عفونت های شدید شود .
بسیاری مواقع همین خراش کوچک هم نیازمند به زمان 3-6 ماهه است که با رشد ناخن از ناخن خارج شده و بهبود یابد . اگر پراپیل در محدوده ماتریکس ناخن ایجاد شود روند بهبودی بسیار کند خواهد بود . و گاهی اوقات هم ممکن است که هرگز بهبود نیابد .
توجه : در این مورد تنها راه تراز شدن دوباره سطح ناخن کمک گرفتن از مواد مصنوعی سیستم ناخن می باشد .
زمانی که پراپیل در بهترین حالت اتفاق بیفتد ناخن شما خیلی نازک شده و حالا بعد از چند ماه قسمت نازک شده رشد می کند و به لبه ازاد ناخن می رسد . مواد روی ناخن اسیب دیده به هیچ عنوان ماندگاری ندارد و بعد از مدتی از روی صدف ناخن جدا می شود .
نکته : ناخنکاران عزیز به این نکات بسیار دقت کنید و سعی کنید که همیشه از سر سوهان مناسب استفاده کنید و در کنترل فشار دست در حین سوهان کشی دقت کافی را داشته باشید تا ناخن مشتری دچار پراپیل نشود و مشکلات بزرگتری را به وجود نیاورد .
دیدگاهتان را بنویسید