مزایا ومعایب کاشت ناخن چیست ؟

مزایا و معایب کاشت ناخن چیست ؟

احتمالا همه شما از کاشت ناخن و زیبایی خیره کننده ان مطلع هستید و انواع و اقسام مدل های کاشت را در فضای مجازی دیده اید . شاید شما هم از دسته افرادی باشید که با دیدن زیبایی و جذابیت ناخنهای مصنوعی جذب انها شده اید و به کاشت ناخن علاقه مند شده باشید .

اگر این طور باشد بهتر است ابتدا در این مورد اطلاعاتی داشته باشید و از مزایا و معایب این هنر زیبا اگاهی کافی داشته باشید .

تقویت کردن ناخن ها با چند روش خانگی را اینجا ببینید 

What to expect from a manicure | Good Spa Guide

انچه باید در مورد کاشت ناخن بدانید :

اگر عاشق ناخن های مصنوعی هستید این نکات می تواند به شما در تصمیم گیری کمک زیادی کند .

_ اگر قبلا قارچ ناخن داشته اید هرگز از کاشت ناخن استفاده نکنید .

_ از مانیکور کار خود بخواهید که بیش از اندازه کوتیکول های ناخن هایتان را دست کاری نکند زیرا انها برای محافظت از عفونی نشدن ناخن ها به وجود امده اند .

_ سالنی انتخاب کنید که از چراغ های (LED) دار استفاده می کنند زیرا مقادیر کمتری اشعه ماورائ بفش دارند و حتما قبل از رفتن در زیر چراغ ها روی دستان خود از ضد افتاب استفاده کنید زیرا باعث می شود که لکه های قهوه ای روی پوست شما ایجاد شود .

_ بعد از استفاده از استون ناخن های خود را با مرطوب کننده یا روغن های تقویتی ماساژ دهید .

_ ناخن های مصنوعی می توانند منجر به التهاب و صدمه به ناخن های واقعی شما شوند .

_ ناخن های اکریلیک دارای مواد شیمیایی زیادی هستند و نسبت به بقیه مدل های کاشت می توانند حساس کننده و باعث ایجاد درماتیت الرژیک با تاخیر شوند .

_ دکتر رجانی کاتا استادیار بالینی پزشکی بیلور گفت : مسئله ای وجود دارد که می تواند هنگام استفاده از محصولات ناخن اسیب کمتری به ناخن ها , تحریک پوست اطراف ناخن یا واکنش های الرژیک به مواد شیمیایی را ایجاد کند .

وی افزود :علائم واکنش الرژیک ناخن های مصنوعی عبارتند از :

قرمزی ,خارش یا پوسته پوسته شدن ناخن و گاهی ایجاد بثورات الرژیک روی پوست صورت می شود اگر احساس می کنید این علائم را دارید ناخن ها را بردارید و از یک مرطوب کننده استفاده کنید که بدون بو و عطر باشد .اگر این مراحل کار ساز نبود حتما به پزشک مراجعه کنید .

_ دکتر کاتا می گوید : شرایطی مانند عفونت های باکتریایی یا مخمر نیز ممکن است که الرژیک را تجربه کند . محصولات ناخن باعث ضعیف شدن و نازک شدن سطح ناخن وشکنندگی ناخن ها می شود .

عوارضی که ممکن است بعد از کاشت به ان دچار شوید :

1. تغییر رنگ ناخن

2. التهاب دور ناخن

3. عفونت های قارچی

4. اگزمای پوست

5. شل شدن ناخن

6. ترک وشکاف ناخن

_ برای ناخن های مصنوعی از چسبی استفاده می شود که ممکن است در برخی افراد باعث شکاف و ترک ناخن شود .

_ دکتر بلیغی معتقد است که : پوشاندن ناخن با چسب باعث به وجود امدن تغییر بافت ناخن و عفونت های قارچی پوسته ریزی می شود به دلیل وجود اکریلات در ترکیبات چسب این مشکلات به وجود می اید .

_ اگر ناخن مصنوعی شما ضربه ببینند یا بشکنند ممکن است به ناخن های واقعی شما صدمه وارد کند و ان را از بستر ناخن جدا سازد .میکروب ها قارچ ها مخمرها می توانند در این شکاف قرار بگیرند و باعث ایجاد عفونت باکتریایی که باعث سبز شدن رنگ ناخن می شود .

کلام اخر:

اگر دارای ناخن های ضعیف خشک و شکننده هستید از کاشت ناخن خود داری کنید و بهتر است این هزینه را برای تقویت و سلامت ناخن هایتان بپردازید تا مشکلی برای سلامتی انها به وجود نیایید .

اگر شما دوست عزیز تجربه کاشت ناخن داشتید می توانید ان را در بخش دیدگاه بیان کنید تا دیگران هم از تجربیات شما استفاده کنند .

من عاشق خواندن نظرات شما هستم .

 

 

 

اینستاگرام ما را دنبال کنید!

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *